Szolgáltatások

A zöld logisztika

Személyre szabott és környezetbarát logisztikai megoldásokat kínálunk a költség-hatékonyság megőzrése mellett.

Raktározás

Logisztikai- és disztribúciós bázisunk az M5-ös autópálya mellett, a modern, minden szakmai igényt kielégítő Logisztikai Parkban található.

A normál árucikkek raktározásától a magas értékű, vagy egyéb extra tevékenységet igénylő gyártmányok kezeléséig, minden termék-típushoz tartozó szolgáltatás megoldott a raktárunkban.

HACCP minősítéssel és kék könyves raktárosokkal rendelkezünk az élelmiszerek tárolása miatt. Raktárosaink folyamatos képzésben részesülnek, így a megszerzett tudást rendszeresen frissítjük és a követelményekkel összhangban fejlesztjük.

Vállaljuk B2B (business to business) illetve B2C (business to customer) típusú megrendelések összekészítését.

A magasraktározás mellett a kispolcos tárolási rendszer is kiépített, lehetőséget teremtve ezzel a kisebb árufajták hatékony raktározására. Ezen felül lehetőség nyílik hűtött áruk elhelyezésére is, mely speciális termékcsoportoknak jelent megfelelő megoldást.

A biztonságról, a hét minden napján, 24 órás őrzéssel megbízott cég gondoskodik. A raktárt kamerarendszer figyeli, mely által rögzített felvételek digitálisan tárolásra kerülnek. Az esetlegesen kialakult tűzeseteknél a legmodernebb, Sprinkler rendszer óvja meg a tárolt áruk biztonságát. Ügyfeleink tárolt készletére szerződésünkben meghatározott feltételek mellett árubiztosítást kötünk, mely káresemény bekövetkezése esetén ellenértéket képez a veszteségért cserében.

Modern, minden igényt kielégítő eszközeink, biztonságos, pontos munkavégzést tesznek lehetővé. Raktárkezelő szoftverünk a logisztikai igényeknek minden téren megfelel. (gyártási szám rögzítés, lejárati idő követés, igény szerint FIFO, FEFO, termékvisszahívás, vonalkódos raktártechnika, EDI kapcsolatok, igény esetén webes elérhetőség).

Webshop logisztika

Bízza webáruháza teljes logisztikai feladatait és a rendelések kiszállítását egy tapasztalt „fulfillment” szolgáltatóra. Kedvező szállítási díjakat biztosítunk belföldön és külföldön egyaránt. Emellett számos e-kereskedelmi logisztikai megoldást, teljes logisztikai hátteret kínálunk.

Biztosítjuk a készlet raktározását, a megrendelések feldolgozását, valamint megfelelő szállítási csomagolást a termékekhez. Ráadásul a rendelések státusza nyomon követhető, így hozzájárulunk ahhoz, hogy Önnek visszatérő és elégedett vevői legyenek.

Előnyök

Levesszük a válláról a rendelések teljesítésével járó logisztikai feladatok terhét. Így Önnek több ideje marad a webáruházzal kapcsolatos egyéb feladatokra, például marketingre és egyéb fejlesztésekre.

 Önnek nincs szüksége saját vagy bérelt raktárra, és plusz munkaerőt sem kell alkalmaznia a csomagolási, címkézési és egyéb a szállítással kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátására.

A kiszámítható és előre kalkulálható költségek mellett jobban és hatékonyabban tudja tervezni a webáruháza pénzügyeit és a cash-flowt.

Belföldi disztribúció

Szolgáltatásunk tartalmazza többek között a csomagok kézbesítését, a normál palettás áruk, valamint az ADR termékek szállítását. A kis-csomagos kiszállításokkal a gyors, hatékony, ezáltal költségkímélőbb megoldást kínáljuk ügyfeleink részére.

A palettán kezelendő termékek szállítását is országos hálózattal oldjuk meg. A disztribúciót végző gépjárműveink nagy százalékban temperálható hőmérsékletű raktérrel rendelkeznek, ezáltal lehetőséget biztosítunk télen a fagyveszélyes, míg nyáron a hűtve szállítandó áruk minőségromlás nélküli célba érkezéséhez.

Járműveink 70%-ban emelőhátfallal szereltek, illetve az élelmiszer szállítások miatt HACCP minősítettek. Az ADR szállítást minősített gépjárművekkel és sofőrökkel vezényeljük le.

Ügyfeleink igényei szerint 24 és 48 órás disztribúciót kínálunk. Ezen felül, igény szerint, úgynevezett cross-dock operációt is végzünk.

Nemzetközi szállítmányozás

Megbízóink számára vállaljuk az importok beszállítását légi vagy tengeri, de akár szárazföldi szállítmányozási lehetőséget is biztosítva.

Ugyanezen lehetőségeket biztosítjuk export-áruk célba juttatásánál Európába, vagy a tengeren túlra.

Vámbrókeri tevékenység

Közvám- és ÁFA-raktári megoldások

Vámbróker diviziónkkal és a helyileg illetékes Vámhivatal által mind import, mind export szintjén lehetőségünk van a gyors, elektronikus vámkezelésekre.

Partnereink részére vám- és áfa raktárt is üzemeltetünk, mely lehetővé teszi a közterhek késleltetett kiegyenlítését, az EU-n kívülről érkező, majd EU-n kívüli országba továbbításra kerülő termékek vámoltatás nélküli tárolását is.

Értéknövelő szolgáltatások

Cégünk lehetőséget kínál bármilyen értéknövelő szolgáltatás elvégzésére. Legyen az csomagolási, címkézési, vagy egyéb ellenőrzési feladat, mellyel a késztermék eladhatóságát, piacképességét tudjuk növelni, vagy Ügyfeleink más speciális igényeit is ki tudjuk elégíteni.

Címkézés

Megrendelés, minta alapján, bármilyen címkét el tudunk készíteni, azokat igény szerint a termékekre felhelyezzük.

Akciós Csomagolás

Zsugorfóliázást, termékek egybe csomagolását, bliszterezést, display-ek összeállítását is elvégezzük megrendelőink elképzelése és tervei alapján. Kis-, közép- és nagy volumenű promóciós- és gyűjtőcsomagok elkészítésében is van tapasztalatunk.

Minőségi ellenőrzés

Beérkezéskor a megbízóink igényei alapján bármilyen minőségi ellenőrzést el tudunk végezni. Az egyszerűbb külső ellenőrzések (felületi, kivitelezési), illetve a finomabb minőségi vizsgálatok (pl: elektronikai termékek lepróbálása, egyszerűbb funkcionális működések ellenőrzése), programok feltöltése, upgrade-ek elvégzése esetén, megfelelő szakértelmű kollégák állnak rendelkezésre.

Egyéb értéknövelő szolgáltatások

Jelenlegi ügyfeleinknek címke bevarrást, használati utasítások elhelyezését, speciális csomagolást, beszerzést, etikettek felhelyezését, ügyfélszolgálati teendőket is végezzük.

Lépjen velünk kapcsolatba!

+36 70 372 3997