Ecolog fulfillment

Webshop logisztika

Biztosítjuk a készlet raktározását, a megrendelések feldolgozását, valamint megfelelő szállítási csomagolást a termékekhez.

Fulfillment

Bízza ránk webáruháza teljes logisztikai feladatait és a rendelések kiszállítását. Kedvező szállítási díjakat biztosítunk belföldön és külföldön egyaránt. Emellett számos e-kereskedelmi logisztikai megoldást, teljes logisztikai hátteret kínálunk.

A teljes körű fulfillment szolgáltatás keretében biztosítjuk a készlet raktározását, a megrendelések feldolgozását, valamint megfelelő szállítási csomagolást a termékekhez. Ráadásul a rendelések státusza nyomon követhető, így hozzájárulunk ahhoz, hogy Önnek visszatérő és elégedett vevői legyenek.

Miért jó?

A kiszervezett webshop logisztika számos előnnyel jár:

Időt spórolhat

Levesszük a válláról a rendelések teljesítésével járó logisztikai feladatok terhét.

Költség-hatékony

Nincs szükség saját vagy bérelt raktárra, és plusz munkaerőt sem kell alkalmazni.

Kiszámítható

A kiszámítható költségek mellett jobban és hatékonyabban tudja tervezni a webáruház pénzügyeit.

A szolgáltatás elemei

Igénybe veheti a teljes csomagot, vagy válogathat az egyes szolgáltatások között, ahogy Önnek megfelel.

Raktározás

Akár egy polcot, akár nagyobb raktár-kapacitást igényel, ránk mindig számíthat. A magasraktározás mellett a kispolcos tárolási rendszer is kiépített, lehetőséget adva ezzel a kisebb árufajták hatékony raktározására is. A beszállított árukat a szabályoknak megfelelően ellenőrizzük és kezeljük.

Webshop interface

Korszerű és biztonságos interfész segítségével a megrendelések automatikusan átkerülnek a rendszerünkbe, így Önnek semmilyen adatot nem kell manuálisan továbbítani. Ezen felül hozzáférést biztosítunk a készlet-nyilvántartó és rendelés-kezelő online felülethez, ahol bármikor ellenőrizheti a raktárkészletet és a rendelések állapotát.

A megrendelések feldolgozása

A beérkező egyedi rendeléseknek megfelelően előkészítjük a küldeményt: biztonságos csomagolásban helyezzük el a termékeket, mellékeljük a számlát és szükség esetén egyéb dokumentumokat.

Árukezelés

Igény szerint elvégezzük a termékek minőségi ellenőrzését, szortírozását, címkézését, akciós csomagolását vagy átcsomagolását, használati útmutatót, egyéb információs anyagot mellékelünk a termékhez, valamint speciális csomagolást és tárolási lehetőséget biztosítunk.

Bevételezés

Átvételkor elvégezzük a beérkező áruk tételes ellenőrzését és azonosítását. Ellenőrizzük a szállítási dokumentációt és készletbe vesszük az árukat. Ha szükséges, elvégezzük az import áruk vámkezelését is.

Kézbesítés

Magyarország egész területén 24, illetve 48 órás kézbesítést vállalunk. A vevők automatikus értesítést kapnak a csomag érkezéséről.

Utánvét

Lehetőséget biztosítunk, hogy a vevő az átvételkor fizesse ki a megrendelés végösszegét (COD). Az Önnek megfelelő gyakorisággal átutaljuk a beszedett összegeket és tételes elszámolást készítünk ezekről a tranzakciókról.

Visszáru

Azon küldeményeket, amelyek kézbesítése meghiúsult vagy a címzett visszautasította a csomag átvételét, visszaszállítjuk a raktárunkba, és erről azonnali értesítést küldünk Önnek. Továbbá elvégezzük a visszáruhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatokat.

Riportok

Az online készlet-nyilvántartó és rendelés-kezelő rendszerből riportokat, listákat és kimutatásokat tölthet le egyszerűen.

Kérjen ajánlatot most!

Ha bármi kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban, vagy kíváncsi, hogy mennyibe kerülne ez Önnek, írjon nekünk: