Iparági megoldások a logisztikában

ECO Magyarország Kft.

Cégünk teljeskörű logisztikai megoldásokat kínál a közép-európai piacon, lefedve a teljes ellátási láncot.

A biztos háttér

ECOLOG

Az ECO Magyarország Logisztikai Kft. 2009-ben alakult. A cégalapítás hátterében a növekvő piaci igények és Magyarország ideális elhelyezkedése által kínált lehetőségek álltak. A vállalat 100% magyar tulajdonban van.

Cégünk teljeskörű logisztikai megoldást kínál egész Európában. Erőforrásaink és kapacitásunk lehetővé teszi, hogy a teljes ellátási láncot kiszolgáljuk.

Fejlesztések

Induláskor speciálisan élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és az egészséges életmóddal kapcsolatos termékek raktározására szakosodtunk, de felismerve a piac igényeit, nagymértékben kibővítettük szolgáltatásaink körét. Így ma már szinte bármilyen termék-típus raktározása megoldható nálunk.

Profi csapat

Az egyedi vagy speciális termékek megfelelő kezeléséhez folyamatos képzést biztosítunk munkatársaink számára, hogy megbízható szolgáltatást nyújthassunk az egyes ágazatok résztvevőinek.

Környezetbarát logisztika

A beszállítók és alvállalkozók kiválasztásánál fontos szempont, hogy a gyártás és előállítás során környezetbarát technológiát alkalmazzanak, illetve környezetbarát alapanyagokat használjanak.

A csomagolóanyagok esetén a biológiailag lebomló vagy újrahasznosított anyagokat részesítjük előnyben.

Előnyben részesítjük a lehető legkisebb káros anyag kibocsátású járművek használatát.

A raktározás során a hulladékot szelektíven gyűjtjük és erre szakosodott hulladékgyűjtő és -feldolgozó alvállalkozónak adjuk át.

A raktározási és adminisztratív folyamatainkban minimalizáljuk a papírfelhasználást.

Lépjen velünk kapcsolatba!

+36 70 372 3997